Problemen niet bagatelliseren

Het is haast van levensbelang dat u in uw proces de juiste mensen om u heen verzamelt. Mensen die oprecht voor u en uw belangen opkomen en de rug recht weten te houden bij elke poging tot destructie die u wordt aangedaan.

Een destructieve relatie (een partner met destructieve narcistische trekken of zelfs een narcistische persoonlijkheidsstoornis) kan iedereen overkomen (zelfs de meeste zelfstandige, intelligente en sterke partner). Deze geestelijke stoornis is zeker niet altijd aan de buitenkant te merken. Veelal wordt de ware aard voor de buitenwereld achter een masker verborgen (we spreken ook wel van verborgen narcisme, een veel gevaarlijker vorm van narcisme, zeker in relatie- of familieverband).

Deze destructieve mensen – psychopaten – doen zich meestal mooier voor dan ze zijn. Psychopathie is een diepe geestelijke stoornis, met als hoofdkenmerk een ernstig verstoord geweten. Wijdverbreid, wordt sterk onderschat en richt grote maatschappelijke schade aan.

Mede door eigen ervaring kunnen wij u als persoonlijk begeleider in uw traject van A tot Z met raad en daad bijstaan. En u met de juiste mensen in contact brengen die in uw situatie zo belangrijk zijn.

Uw belangen zullen nooit en te nimmer uit het oog worden verloren.

Persoonlijke begeleiding

Wij bieden u de steun en kunde om u door het hele proces heen te leiden. Doordat u steeds meer aan u zelf bent gaan twijfelen en het (zelf)vertrouwen tot het nulpunt is gedaald, bent u zogezegd “leeg getankt” en emotioneel, sociaal en/of financieel afhankelijk gemaakt.

Wij dienen niet alleen als klankbord maar zorgen er evenzeer voor dat u op een aangename, doch daadkrachtige wijze weer op het juiste spoor gebracht wordt van allerlei (financiële) zaken die u in uw relatie zijn onthouden.

Er komt heel veel op u af waardoor u, zonder de juiste begeleiding, door de bomen het bos niet meer kunt zien. En in uw onschuld tegen de “verkeerde” personen aanloopt die pretenderen het goed met u voor te hebben.

Onze opdracht is om uw proces, op uw specifieke situatie toegespitst, tot een goed einde te brengen.

Het verleden kunt u niet veranderen, maar om u te richten op zaken die u wél kunt veranderen, kunt u uw kans grijpen op het bouwen van een nieuw leven!